Guest User

MODERNE OG STILRENT HOS VILLANYHUS

Guest User
MODERNE OG STILRENT HOS VILLANYHUS

Med en elegant kombinasjon av farger og materialer har Helene Wold og familien skapt en drømmebolig som er innbydende, moderne og hjemmekoselig.

Kreative og interiørglade Helene bor i Kristiansand med sin mann og deres to barn. Sammen har de skapt et drømmehjem med gjennomført kvalitet, design og funksjonalitet. Helene er 29 år og jobber som sykepleier og influencer. Med to jobber og to barn har Helene en hektisk hverdag med mye fart og spenning, akkurat slik hun liker det.


Vi har vært heldige og fått en liten prat med dyktige Helene og hennes tanker rundt husbygging og valg hun har tatt i prosessen.

“Det viktigste for meg når vi skulle bygge hus var kvalitet, design og funksjonalitet, gjerne i den rekkefølgen. Vi bodde i et eldre hus før, så det å kunne velge kvalitetsmaterialer som er holdbare og krever lite vedlikehold er gull” - sier Helene.

Videre nevner Helene at hun foretrekke nøytrale farger i interiøret og har derfor valgt å bryte opp slette flater med treverk, teglstein og spilehimlinger. Dette er med på å gi huset et lunt preg hvor materialene og arkitekturen får spille hovedrollen.

“Design er viktig. Vi ville ikke ha det samme som alle andre - vi prøvde å tenke ut kreative løsninger, og blant annet den doble takhøyden i kjøkkenet føler jeg gir et veldig særpreg. Fronter med glass, sedertre og teglstein er vi også veldig fornøyd med” - sier Helene.

Vi spurte Helene om hva hun kunne tenke seg å endre på, om hun en dag skulle bygge nytt hus. Her svarte hun at det sannsynligvis ville bli satt av plass til vaskerom og mer oppbevaring. Med to barn i hus blir det fort mye klesvask og da kunne det vært en stor fordel med et separat vaskerom hvor man kan oppbevare skittentøy og få vasket klær uten forstyrrelser.

Videre ønsket vi å vite hva hun er mest fornøyd med i huset.

Det at vi benytter hele huset. Det er god planløsning og vi valgte å gå for store rom fremfor flere små. Det er vi super fornøyd med! Vi bruker stuene både opp og nede daglig og ingen rom står tomme. Selv gjesterommet bruker vi hyppig selv. I småbarnsfasen er det vel mange som kan kjenne seg igjen.

Ellers sier Helene at hun er svært fornøyd med materialvalgene og den helheten de har klart å skape i det som nå er mer hjem enn bare et hus.

Det siste som ble ferdigstilt i huset til Helene og familien var gjesterommet. Her har hun benyttet varme lune toner og satt inn EOS-X møbel i sand til oppbevaring. Rent, enkelt og utrolig lekkert, synes vi.

Løsningen fra LEBA var midt i blinken for oss for å utnytte plassen under skråtaket. Modellen er utrolig lekker og ulik mye annet man får på markedet grunnet den fine strukturen og finishen. Garderoben var enkel å montere og den ble montert i sin helhet uten noe form for raseriutbrudd. Slike utbrudd kan nemlig forekomme under monteringer, men dette gikk altså knirkefritt! - Sier Helene

Vider sier hun at struktur er noe som er med på å skape liv i et ellers nok så fargeløst hjem. Hun har bevisst valgt nøytrale farger, og da spille struktur og tekstur en enda større rolle i interiøret. I tillegg er skuffene av god kvalitet og åpner seg lett med et lite “push” . Vi kunne ikke vært mer fornøyde med LEBA! Både når det gjelder produkt og kundeservice. Mer LEBA står allerede på ønskelisten - sier Helene.

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.

Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.

LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.