Guest User

SMART OPPBEVARING - TILPASSET DEG

Guest User
SMART OPPBEVARING - TILPASSET DEG

Enten du skal bygge nytt eller renoverer, er smart oppbevaring alltid viktig. Når ting som julepynt, påskepynt, vinterklær og sommerklær skal lagres og hentes frem igjen i løpet av et år - er det mye enklere når alt har sin faste plass. Det er derfor viktig å tenke oppbevaring fra starten. God planlegging gir smart oppbevaring, som gjør det lekende lett å holde system og enda enklere å finne frem ting og tang når du trenger det.

LEBA er eksperter på oppbevaring og har mange gode råd for at du skal få et ryddigere liv, og en enklere hverdag.

Inngangspartiet

3E51D578-051C-45A3-9997-8314CA9E98AF.jpeg

Det er mye som naturlig hører hjemme i forbindelse med inngangspartiet og det kan være utfordrende å få plass til alt. Med god planlegging og rullering etter sesong, går det mye lettere.

Kanskje det aller viktigste ved inngangspartiet er god hengeplass, så klesstenger – gjerne delvis i to høyder slik at man får både langheng og dobbelt opp med kortheng, er en god plass å begynne.


Skuffer eller trådkurver til votter, luer og skjerf fungerer raskt og enkelt, både når man skal ta på og av. Sykkelhjelmer kan også oppbevares på samme måte, eller henges på kroker. Noen kroker på klesstangen gjør underverker i så måte. Velger man møbelinnredning, så er hyller også utrolig praktisk.

De fleste av oss har mange par sko, og for en hel familie blir det veldig mange skopar til sammen. Da kan skohyller være en smart måte for å holde orden, og at skoene har sin faste plass. Skohyller finnes både for vanlige sko og sko med høye hæler. Får man orden i skoparene i inngangspartiet, så har man gjort mye av jobben.

Et smart tips er å rullere hva som får plass i inngangspartiet etter sesong, da kan man nesten halvere hva som til enhver tid trenger plass. Inngangspartiet er ofte en hektisk sone hvor ting skal skje i en fei, så litt forenkling gjør hverdagen mye smidigere.

Tips: For lagring av klær og utstyr som rulleres ut av sesongen er SPACEBOX en smart løsning - som også holder alt støvfritt. Disse er også utrolig praktiske til ting som er lite brukt, men som du ønsker å ha lett tilgjengelig. Plassert på hattehyllen, så er de ute av veien - men lette å ta frem når det trengs.


Ofte er skyvedører foran oppbevaringen og innredningen en veldig god løsning, for å skape ryddighet og harmoni. Skyvedørene tilpasses etter dine mål, og utformes etter dine ønsker. I inngangspartiet kan en skyvedør med speil være praktisk, slik at du kjapt kan sjekke at alt sitter som det skal før du drar.

Bad og vaskerom

F4C6F98F-B876-4DC2-B796-2407A9ACDCD7.jpeg

Mange boliger har kombinert bad og vaskerom og da blir det fort mye som skal ha plass på et lite areal. Desto viktigere er det med god oppbevaring, som hjelper deg å holde det ryddig og organisert.

Skuffer eller trådkurver gir god oversikt og hyller er utrolig fleksibelt. Det er smart å ha litt hengeplass også, men på vaskerommet kan det ofte være fordel å prioritere skapplass. Dype tekstilkurver gjør det enkelt å håndtere skittentøy og man unngår å blande skittent med rent tøy.

Er du heldig å ha eget vaskerom så har du muligheten til å skape en oase med oppbevaring - og kanskje også ekstra lagringsplass for klær og utstyr som rulleres ut for sesongen.

Har du plass er det veldig praktisk med integrert strykebrett på vaskerommet. Da går strykingen som en drøm og du unngår rynkete skjorte på neste møte. Med gode rutiner på vask, brett, stryk og heng vil du spare mye tid på klesvasken, ettersom at alt er organisert på forhånd.

Spesielt med kombinerte bad og vaskerom kan det være uvurderlig med skyvedører foran innredningen, slik at hele vaskerommet kan «forsvinne» ut av syne når gjestene kommer på besøk, eller om man bare ønsker seg en fridag fra vasking, bretting og stryking.

 
 

 

Soverom

9AD22CEA-9B1A-42D1-8527-16F94F74303E.jpeg

Oppbevaring på soverommet skal ha plass til både klær og sengeklær, på barnerommet skal man i tillegg gjerne ha plass til leker, og på ungdomsrommet trenger man plass til skolesakene også. Med god planlegging og smarte løsninger blir alle fornøyde.

Hattehylle øverst er viktig for å stue bort ting man ikke bruker så ofte, og er nesten uvurderlig lagringsplass. Om man velger oppbevaring med trådkurver eller møbel er ofte en smakssak. LEBA har stort utvalg av innredninger, alt fra rimelige trådkurver, rollerkurver, enkle møbelinnredninger – til eksklusive møbelinnredninger med tilnærmet uendelige muligheter. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å sette sammen din drømmeløsning.

Med skyvedører som passer til din stil, får du satt ditt helt eget preg på soverommet. Skyvedørene bygges på dine eksakte mål, slik at de passer perfekt. Et enormt utvalg av fyllinger og kombinasjonsmuligheter gjør det enkelt å skape din egen stil.


Walk-in

5F027C84-149D-4AF9-ACF0-C078B47836BB.jpeg

For mange er egen walk-in selve garderobedrømmen. En walk–in kan utformes på mange måters, avhengig av plassen du har.

Med LEBA sitt store utvalg av innredninger, kan vi skape din drømmeløsning, tilpasset ditt budsjett – valgmulighetene er tilnærmet ubegrenset. Her kan du ha de fineste eiendelene dine på «utstilling» i åpne hyller mens de litt mer private og hverdagslige gjenstandene kan legges i lukkede møbelskuffer.

Det finnes en mengde tilbehør som gjør walk–in drømmen komplett, som for eksempel bukseheng, skohyller, skohyller for høye hæler, belysning, innleggsbokser, uttrekkbart speil – ja, alt som skal til for å skape en egen oase av hverdagsluksus. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å skape din walk–in drøm.

Bod og garasje

5D9517EA-C896-4263-B570-44015C2B942A.jpeg

I boden og garasjen skal det lagres mye - noe skal bare oppbevares en kort tid, mens andre ting gjerne skal ryddes bort for sesongen. Sommerklær, vinterklær, påskepynt, julepynt, ski og sykler er typiske ting en bod eller garasje skal oppbevare. Med smarte løsninger blir det både oversiktlig og enkelt å finne igjen tingene dine når du trenger dem. Med SPACEBOX, som finnes i mange størrelser, har du en fantastisk løsning på dine oppbevaringsutfordringer. For å unngå å måtte stable boksene oppå hverandre og måtte omrokkere hver gang du skal ta ut en boks anbefaler vi vegghengte hyller som passer perfekt til SPACEBOX. Da finner du frem julepynten igjen lett som bare det!

Lykke til med organiseringen. Trenger du hjelp er det bare å sende oss en uforpliktende forespørsel, så hjelper en av våre dyktige selgere deg med å skape et ryddigere liv.

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.

Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.

LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.