Guest User

ET MODERNE HJEM MED ROM FOR ALLE HOS STYLEBYMLL

Guest User
ET MODERNE HJEM MED ROM FOR ALLE HOS STYLEBYMLL

Daglig inspirerer den kreative og dyktige influenseren og fotografen Mona Litland sine følgere med bilder og videoer av hennes hverdag og nydelige hjem. Hun engasjerer og inspirerer i overkant av 90 tusen følgere gjennom kontoene @stylebymll og @tablesbymll med alt fra smarte DIY prosjekter, til borddekking og bilder av hennes hjem.

Sammen med sin mann og fire barn har Mona skapt et nydelig og praktisk hjem med fokus på at det skal være rom for alle. Etterhvert som barna er blitt eldre har også behovene i huset endret seg - og med en MARKANT AIR romdeler fra LEBA gikk tilpasningen lett som en lek.

Vi har vært så heldige å få høre noen av hennes tanker rundt influenserkarrieren, hus og familieliv.

Influenserkarrieren

«Jeg startet med Instagram i 2018. Jeg skulle egentlig bare øve meg på å ta bilder av hus da jeg ønsket å jobbe som boligfotograf. Kontoen var åpen og plutselig så fikk jeg følgere, så det hele var egentlig ganske tilfeldig».

Mona sier at hun henter det meste av inspirasjon på reiser, i utlandet og forskjellige hotell. Ellers blir hun også inspirert av naturen, Instagram og moteverdenen.

«Jeg har min egen personlige stil, mixer det litt, men jeg vil si at jeg har en stil som heller mot det moderne klassiske, kanskje med en touch av glam»


Moderne klassisk med soner for alle

Hva mener du skal til for at et hus blir til et hjem?

«Det er viktig å gjøre det personlig. Ikke bare følge det som trender og det som andre liker. Finn din stil. Huset må også tilpasses de menneskene som lever og bor der slik at alle kan finne sin plass, at det er praktisk og at alle kan kose seg hjemme. For oss har det vært viktig med ulike soner. Med fire barn og mange venner på besøk er det viktig for oss at de kan få rom og plass til å være litt i fred for hverandre når det ønskes, samtidig som at vi kan ha besøk alle sammen, samtidig».

En annen viktig faktor for Mona er at man kan se at det bor barn i huset. Hun har flere bilder av barna i naturlige settinger og bruker de i interiøret for å gjøre det mer personlig.

«På kjøkkenet henger det tegninger og ting barna har laget. Det er koselig» - sier Mona

Som influenser innenfor kategorien interiør gir hun mange tips til sine følgere om hus og hjem, og vi lurer på hva Mona er mest fornøyd med i huset sitt i dag?

«Jeg er veldig glad i stue og kjøkkendelen og den ble enda bedre når vi fikk inn MARKANT AIR romdeler. Jeg er også veldig fornøyd med at vi har en egen inngang på vaskerommet, og bruker den som garderobe i tillegg. Slik slipper vi mye rot i hverdagen» - sier Mona

Mona og familien bor i et hus fra 1959 som de har totalrenovert. De bodde i huset i 7 år før de renoverte, noe som ga dem muligheten til å kjenne på hva de trengte og virkelig ønsket når de først skulle gjennomføre en totalrenovering. Familien er veldig fornøyd med huset, men vi lurer likevel på hva hun ville tenkt på om hun skulle bygget nytt hus i dag?

«Åh, det ville vært gøy. Å begynne med helt blanke ark ville vært en drøm. Garderobe. Jeg skulle hatt et giga-rom med alle klær til hele familien og et rom til alle sportsklær og utstyr. Disse ved siden av vaskerommet. Jeg skulle gjerne hatt grovkjøkken med ekstra kjøleskap og fryser. Enda mer bod, garderobe og egne bad til barna. Hadde jeg hatt plass og råd skulle jeg gjerne hatt et treningsrom og et hobbyrom - selvfølgelig med innredning fra LEBA, så jeg kunne hatt system på alt. Det er jo lov å drømme» - sier Mona

Mona bruker mye tid på å vise sine følgere smarte DIY prosjekter eller nydelige borddekkinger. Dette krever mye kreativitet og hardt arbeid og vi ønsket derfor å vite om hun alltid har nye kreative ideer, eller om hun opplever tørkeperioder hvor det er vanskelig å skape innhold?

«Jeg går både lei og mister motivasjonen til tider, men som regel er dette for en kort periode. Jeg bruker ikke energi på å løse det, det går over av seg selv og ideene popper på nytt inn i hodet mitt. Over alt hvor jeg går og ferdes skapes det ideer, alt for mange av og til og alt for mange jeg ikke får testet ut. Jeg er en kreativ tenker, men det kan også være litt slitsom av og til»- tilføyer Mona.

Romdelern løste utfordringer

Hvordan har MARKANT AIR romdeleren gjort huset mer praktisk for deg og familien?

«Vi har tv-stue i andre etasje hvor barna har sine soverom. De har ønsket tryggheten med at vi har oppholdt oss der på kveldene når de skal sove. Nå begynner de å bli større og de har ikke helt de samme behovene lenger. De eldste er lenger oppe og ønsker å være der med venner. Jeg ønsket å skape en tv–stue til meg og mannen nærmere kjøkkenet. Da kan barna ha andre etasje for seg selv med besøk, så kan jeg og mannen trekke oss litt vekk. I og med at vi har vinkelstue var det genialt å løse det med en romdeler - plutselig fikk vi to stuer og den andre stuen ble med en gang my enklere å innrede. Stuen ble mer praktisk innredet og fikk en større funksjon. I tillegg demper dørene litt for lyden, noe som er veldig praktisk med tanke på tv–lyd. Vi har enda ikke skaffet oss en tv der da, - men det kommer kanskje til jul?»


UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.

Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.

LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.