Stefan Olsen

Boligdrømmen har endelig gått i oppfyllelse for tvillingene Vita og Wanda Mashadi

Stefan Olsen
Boligdrømmen har endelig gått i oppfyllelse for tvillingene Vita og Wanda Mashadi

Vita og Wanda har lenge hatt et stort ønske om å eie sin egen leilighet. For jentene som har delt seng i mange år er endelig drømmen gått i oppfyllelse og de har fått litt mer privatliv med hvert sitt soverom. Jentene har gjennomført en omfattende renovering av leiligheten, for at den skulle bli akkurat slik de hadde drømt om.

Begge soverommene og inngangspartiet er smykket med praktisk, men også lekker oppbevaring fra LEBA. Vi møter de strålende fornøyde jentene i den nydelige leiligheten på Strømmen. Her får vi høre både litt mer om hvem de er, og hvordan de har opplevd renoveringsprosessen. Vi fikk også sneket med oss noen tips om must-haves for trendy og stilrene antrekk fra de moteriktige influenserne.

Influenserkarriere

De populære tvillingene har akkurat sagt opp sine faste jobber for å satse på influenserakrrieren for fullt. De lever veldig hektiske liv og driver også sin egen podcast «tvillingterapi» som slipper ny episode hver fredag. Jentene har oppnådd mye i en alder av 29 år, og vi måtte spørre om de trives med rollene som influensere?

«Vi er veldig glade i jobben vår som influnsere. Vi er privilegerte og takknemlige over hver eneste dag vi har. Vi er så heldige som får jobbe sammen, og med morsomme, spennende og gøyale prosjekter. Det at vi har en fleksibel hverdag, og styrer alt selv gjør det veldig enkelt for oss, og gjør at motivasjonen er lett å holde gående, og at vi igjen trives med det vi gjør» - sier jentene

Det å jobbe som influenser er en relativt ny karrierevei, men har etterhvert blitt mer vanlig med årene - og for mange er dette drømmejobben. Hvordan startet reisen deres som influensere? Hva skjedde egentlig?

«Ah, vi husker ikke helt nøyaktig når det startet, men vi sa jo opp våre faste jobber og begynte å jobbe selvstendig og 100% med dette i januar 2020. Det er altså fremdeles veldig ferskt, men tiden går jo så fort, og det har skjedd så utrolig mye på kort tid. Tross coronasituasjonen og alt som kom med, har dette året vært helt fantastisk gøy, og så hektisk for oss!» - sier jentene fornøyd.

Har drømmen alltid vært å jobbe som influensere, eller bli kjendiser?

«Overhodet ikke. Vi har alltid hatt en drøm om å få jobbe med noe vi syns er gøy, Hva det skulle være var alltid uvisst, men vi var skråsikre på at hva enn vi skulle, så skulle det gjøres sammen. Vita og Wanda».

Tvillingene har altså alltid drømt om å få være sammen, og skape noe sammen. Fra å dele seng, til å eie leilighet sammen har de nå også satset på en karriere sammen, hvor den ene er like avhengig av den andre. Vi lurer derfor på hvordan det er å være så tett på søsteren sin hele tiden?

«Vi synes det er helt fantastisk. Mange opp- og nedturer, men det er jo de fine tingene vi setter mest pris på, og også grunnen til at vi enda holder sammen. Vi føler oss aldri alene. Det er en trygghet vi har i hverandre som ikke kan måle seg med noen andre. Både når det kommer til jobb, og det private. Det er rett og slett noe vi setter enormt stor pris på, hver eneste dag».

Drømmeleiligheten og oppussingsprosessen

I et nytt byggefelt på Strømmen ser alle blokkene like og moderne ut, men lite avslører utsiden den unike perlen av en leilighet som jentene har pusset opp og satt sitt preg på. Hvordan har oppussingsprosessen vært?

«Det har vært litt av en stressende prosess. Vi har aldri pusset opp før, så vårt virkelighetsbilde og tidsperspektiv har jo vært helt fjernt. Vi hadde en plan om at det skulle ta to uker å pusse opp, og få alt på plass. Så det at det tok 4 måneder, og ble en ganske stor påkjenning for oss. Det har dog vært lærerikt, spennende, gøy og slitsomt. Vi har blitt så detaljbevisste, og lært uendelig mye om hvordan oppussing i helhet foregår. Til tross for at det tok lang tid, mye energi og slitsomme dager, har det vært helt vanvittig gøy å styre med, og helt fantastisk gøy hver gang en brikke falt på plass. Vi har heldigvis vært enige om alt i prosessen, og ikke en eneste gang har vi kranglet, diskutert eller vært uenige i det som skulle gjøres underveis. Det skal dog sies at det blir leeenge til neste gang vi gjør noe slikt.”

Etter så mange år som «samboere» må dere ha kommet inn i gode rutiner når det kommer til rydding og husarbeid. Hvem er det som rydder/roter mest av dere?

«Vi er like organisert og ryddige begge to faktisk. Vi vil vel si at vi går rundt med støv på hjernen 24/7, men vi har en ganske enkel og ryddig uskreven avtale på rydding. Hvis for eksempel en av oss begynner å støvsuge, så skjønner den andre automatisk at hun må rydde, eller vaske. Så vi har et veldig tydelig system når det gjelder rydding hjemme. Rot tror jeg faktisk noen SJELDENT finner hos oss.. til og med «roteskuffene» våre er systematiske og ryddige... haha. Men det er veldig deilig da, det finnes jo ikke noe bedre enn orden.”

Med gode rydde og vaskerutiner har dere kanskje noen gode tips til organisering av garderoben også?

«Vi har jo begge to alltid hatt en stor trang til å ha det rent og ryddig. Spesielt når det har kommet til oppbevaring. Det har nok vært fordi vi aldri hat hatt så mye plass, og delt alt sammen. Det har derfor vært ekstra viktig for oss å ha det ryddig, og et godt system. Vi har begge jobbet i butikk med klær, og har derfor alltid hatt en trang for å både henge klærne våre etter farge og lengder. Nå når vi har fått mer plass har vi fått ekspandert systemene våre desto mer. Med egne skuffer til bluser, shortser, bukser, undertøy, badetøy etc har det blitt en helt annen verden for oss, men systemet og ryddingen er fremdeles den samme, bare med mer plass».

Vita og Wanda er hovedsakelig kjent gjennom sin podcast «tvillingterapi”, men er også blitt store forbilder og trendsettere når det kommer til klær og mote. Så, når vi først er inne på klær og garderobe lurer vi også på hvilke plagg dere ikke kunne leve uten ?

«Åh, det er vanskelig. Vi har jo egentlig ganske ulik stil, men også ganske lik. Men vi er begge enige i at en basic hvit t–skjorte, en sort blazer og en sort komfortabel tights er et MUST. Samtidig er også en sort dressbukse + dressjakke (sett) et must. Dette redder ofte en dag med kleskrise, og kan pyntes opp og ned, fra maskulint til feminint. Vi er også begge helt obsessed på jakker. Tynne, tykke, lange og korte. Alt av jakker generelt. Haha».

Etter et kort, men hyggelig møte med jentene forlater vi leiligheten på Strømmen med litt nydelige bilder av leiligheten og noen nyttige organiseringstips.

Vi ønsker Vita og Wanda lykke til videre med både influencerkarriere og den fine leiligheten.

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.

Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.

LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.