Guest User

NOOR MØBEL

Guest User
NOOR MØBEL

NOOR MØBEL

Vår bestselgende møbelinnredning. Den flotte og solide innredningen kommer i de tre farger: UNO platinahvit, eik og antrasitt.

Med NOOR møbel har du mange valgmuligheter. I de samme fargene får du også endevegg, anslag og hattehylle - i tillegg til dørfylling, dersom det skulle være ønskelig. Med NOOR møbel kan du virkelig få en gjennomført garderobeløsning tilpasset dine behov.

BESTSELGER

Det er ikke uten grunn at NOOR er vår bestselgende møbelinnredning med sitt klassiske og tidløse utseende. Dette er et solid møbel med høy kvalitet som produseres i vår fabrikk på Sunnmøre, etter dine ønsker og behov. I tillegg til de faste hyllene, kan du velge mellom flyttbare hyller, flere typer uttrekk og heng, samt våre flotte og solide møbelskuffer med push-to-open. NOOR møbel kan om ønskelig også kombineres med den beste trådkurvløsningen på markedet, ROLLER, som finnes fargene hvit og sølv. NOOR møbel leveres i et stort utvalg av bredder, høyder og dybder på de ulike modulene, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen din drømmegarderobe - tilpasset dine mål.

KLASSISK

Med sitt klassiske design passer NOOR møbel inn overalt. Soverommet, barnerommet, gangen, hobbyrommet eller hvorfor ikke i boden - NOOR gjør jobben, og vel så det! Med sin ujålete eleganse bidrar den til et løft i ethvert hjem, samtidig som den er diskret nok til å gli naturlig inn i alle slags stilarter. NOOR møbel passer like godt i walk-in garderoben, som bak noen av våre flotte skyvedører og er alltid like aktuell. Rett og slett en ekte klassiker.

TILPASSET DEG

Med NOOR møbel får du både tidløst design og praktiske løsninger. Hva med for eksempel uttrekkbart speil, så du kan sjekke om antrekket sitter? Eller integrert strykebrett, hadde det ikke vært deilig dersom strykingen plutselig går som en lek? Med uttrekkbart bukseheng har du full oversikt - og kan velge bukse på null komma niks. I tillegg til disse, har vi mye annet praktisk tilbehør som kan kombineres med NOOR møbel. Som prikken over i`en kan du velge våre flotte innleggsbokser i filt. De praktiske innleggsboksene finnes i lysgrå og koksgrå i flere ulike størrelser, hvorav noen er tilpasset de bestselgende størrelsene på møbelskuffer. Innleggsboksene er supre til oppbevaring av for eksempel undertøy, strømper, slips, belter, sjal, smykker, klokker, barneklær og lignende, på en praktisk og oversiktlig måte. I tillegg til at de er supre å bruke i garderoben, kan de med fordel også benyttes i hyller og på benker, eller andre steder der du ønsker litt ekstra oppbevaringsplass.

TIDLØS

Ønsker du en garderobeløsning tilpasset deg, som i tillegg er klassisk, tidløs og solid kan du trygt velge NOOR møbel.

NOOR møbel - tåler tidens tann!

Be om uforpliktende tilbud på NOOR møbel, eller kjøp utvalgte produkter direkte i nettbutikken.

I nettbutikken finner du både frittstående NOOR møbelmoduler og ferdige pakker, i ulike bredder og dybder. De ferdige pakkene kan enkelt tilpasses i bredden ved montering.

Ønsker du en walk-in, våre solide møbelskuffer med push-to-open eller en annen innredning som tilpasses dine behov, så hjelper våre dyktige selgere deg. Be om et uforpliktende tilbud nå, så hører du fra oss!



UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.

Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.

LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.