Guest User

OPPUSSING FØR OG ETTER

Guest User
OPPUSSING FØR OG ETTER

SE HVOR FLOTT GANGEN BLE

I Naustdal, utenfor Førde i Sogn og Fjordane bor familien på tre; samboerparet Anne-Marthe og Tore, og den lille datteren deres, Sofie på ett år. Høsten 2016 tok samboerparet over huset som grandonkelen til Tore bygget på midten av 90-tallet, og siden har det gått i ett med renovering. De ønsket å gjøre mest mulig av arbeidet selv, og har stort sett bare leid inn hjelp til rørlegging og det elektriske.

IMG_7144_1.jpg

PLANEN VAR KLAR

De hadde en klar plan før oppussingen startet, og ønsket å ha mest mulig nøytrale farger på vegger og gulv - slik at det senere skal være enkelt å fornye stilen med små grep som å bytte ut tekstiler som puter, gardiner og lignende. Samtidig som de ønsket å ha det nøytralt og moderne, er ingen av de glad i å ha det for hvitt og lyst rundt seg, så de bestemte seg for å gå for lune gråtoner - noe som gir et rolig og helhetlig uttrykk.

MER ENN EN GARDEROBE

De startet med å renovere stue og kjøkken først. Etterpå har de etter tur tatt for seg rommene på loftet, soverom og bad. Gangen er det hittil siste rommet som har blitt pusset opp, og for en forandring!

Rommet som før var preget av ulike elementer av gulnet treverk, er nå en fryd for øyet. Tregulvet ble erstattet med store lysegrå fliser, innerdørene i furu ble byttet til hvite dører, og ytterdøren er nå mørkegrå, moderne og stram. Furutrappen måtte vike for en elegant variant i lyst treverk og glass. Den gamle skyvedørsgarderoben i furu hadde også gjort sin nytte, og siden den lille familien på tre har langt større oppbevaringsbehov enn husets tidligere eier, bestemte Anne-Marthe og Tore seg for å gjøre det som opprinnelig var et lite garderobeskap om til et garderoberom. Dette fikk de enkelt til ved å trekke garderoben lengre frem så de monterte de nye skyvedørene fra LEBA i flukt med trappen. På denne måten kan de nå oppbevare både barnevogn, klær og annet utstyr i garderoben. Anne-Marthe forteller at de er veldig fornøyde med skyvedørene fra LEBA, både fordi de er enkle å håndtere og ruller smidig og lett frem og tilbake, og også på grunn av at de er tilnærmet lydløse i bruk.

De har tidligere erfaring med andre skyvedører som er både tunge og bråkete å bruke, og derfor sto brukervennlighet høyt på listen da de skulle velge dører til den nye garderobeløsningen i inngangspartiet. Anne-Marthe sine foreldre har selv skyvedører fra LEBA, og det var de som anbefalte Anne-Marthe og Tore å handle hos oss. Det sier Anne-Marthe at de er svært glade for at de gjorde, og hun peker på at det i deres situasjon - der garderoben brukes svært mye, er ekstra viktig at dørene fungerer skikkelig. Skyvedørene som har sølv omramming og klart speil, reflekterer lyset på en god måte og bidrar til økt romfølelse.

Veggene i gangen ble malt i «Grå harmoni», en farge som spiller veldig fint på lag med gråfargen i stuen som ligger rett innenfor. Gangen som tidligere hadde et litt utdatert uttrykk, fremstår nå som innbydende, oppdatert og moderne.

NESTEN I MÅL

Nå er det neste som står for tur et lite bad, deretter er størsteparten av huset ferdig renovert og Anne-Marthe og Tore kan snart senke skuldrene og nyte resultatet av alt arbeidet de har lagt ned. Gå gjerne inn på Instagram og sjekk ut Anne-Marthe sin flotte konto @stavdalslia_6 for å la deg inspirere av det lekre huset deres!


Vi i LEBA ønsker den lille familien lykke til videre!

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.

Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.

LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.