ANSLAG FOR GARDEROBE

Anslag til din nye skyvedørsgarderobe!
Det gjør mye – og koster lite.

Å ta med anslag til din nye skyvedørsgarderobe er med på å skape den berømte prikken over i’en. Med anslag fremstår garderoben som komplett, og gjør en stor forskjell visuelt – spesielt ved overgangen mellom gulvlister og skinnesettet for skyvedørene. Les videre for å lære mer om denne lille men viktige detaljen!

Hva er et anslag?
Et anslag er en list eller et panel med en bredde tilpasset skinnesettet på skyvedørsfronten, og leveres for både 2-spors og 3-spors skinnesett, som settes på veggen fra gulv til tak. Det hakkes ut i både taklister og gulvlister, slik at disse avsluttes inn til anslaget. Og dette er jo et av hovedpoengene med anslag, at spesielt gulvlister avsluttes inn mot anslaget. Det gir en visuelt mye penere løsning, og gjør at hele skyvedørsgarderoben ser mer komplett ut – rett og slett mer gjennomført.

Du kan også lese mer om skinnesett generelt og 3-spors skinnesett spesielt i denne artikkelen.

På monteringer hvor det ikke benyttes anslag, så vil man nede ved gulvet se gliset mellom parkett eller laminat og veggen, tapetkanter (og gjerne alle typene/fargene fra opp gjennom årene), i tillegg til at man ser rett inn i de avsagede endene på gulvlistene – noe som ofte ikke er så pent, spesielt ikke på hvite lister.

Enkelte velger å plassere skyvedørsfronten inntil listverket, altså at skyvedørsfronten ikke går helt til vegg, men det ser heller ikke særlig pent ut - og gir et litt halvveis inntrykk av hele skyvedørsgarderoben.

LEBA anbefaler også anslag ved listefrie løsninger for et flottest mulig resultat. Anslag løfter rett og slett hele inntrykket av skyvedørsfronten, og skaper et komplett inntrykk av hele skyvedørsgarderoben.

Ta med anslag til din nye skyvedørsgarderobe, for både en penere løsning og et mer profesjonelt resultat. Anbefales!

 
 

Overflate
LEBA har et stort utvalg overflater for anslag, som matcher overflatene på endevegg, hattehylle, møbelinnredning og fylling. Dette bidrar til å skape et helhetlig inntrykk av garderobeløsningen.

Anslag fra LEBA leveres i følgende overflater:
NOOR anslag UNO platinahvit F5101 (8100PE)
NOOR anslag UNO antrasitt F5104 (0164PE)
NOOR anslag UNO eik F5105 (8921PR)
EOS anslag URBAN sand F5201 (FA44)
EOS anslag URBAN sort F5212 (U129)
EOS anslag URBAN hvit F5213 (B073)

Se vårt store utvalg av møbelinnredning til garderobe, på EOS møbelinnredning, NOOR møbelinnredning, og STRADA møbelinnredning. Alle møbelinnredninger fra LEBA håndlages i fabrikken på Sunnmøre, basert på dine mål og ønsker.

Om man ønsker samme farge på anslagene som på veggen, så kan de naturligvis males i ønsket farge av kunde. Da anbefaler vi NOOR anslag UNO platinahvit. Husk å behandle anslaget likt på begge sider, for å hindre at det slår seg. Er du usikker, spør en fagmann.

Dimensjon
Anslagene leveres med tykkelse 16 mm eller 25 mm. Som standard anbefales anslag på 16 mm. Anslag med 25 mm tykkelse benyttes typisk der hvor man har utenpåliggende ledninger som anslaget skal dekke over, hvis det er en lysbryter hvor anslaget skal stå, eller lignende. Er du usikker, så er det bare å spørre LEBA sine dyktige fagfolk - vi er her for å hjelpe.

Ekstra beskyttelse
Alle anslag fra LEBA leveres med kantlist mot gulv, for beskyttelse mot fukt fra vasking, eller andre fuktkilder. Kantlister fra LEBA er basert på HotAir teknologi, som betyr at de smeltes på med høy temperatur. Dette sikrer optimal tetthet mellom kantlist og plate, som er langt bedre en tradisjonelt pålimte kantlister. Alle endevegger fra LEBA har samme løsning.

Viktig å passe på!
Når man skal bruke anslag, så er det viktig å justere for dette på breddemålene når man bestiller. Ved ett anslag må det trekkes fra 16 mm/25 mm, og ved to anslag så må det trekkes fra 32 mm/50 mm. Det er veldig viktig å være nøye på dette når man kontrollmåler og bestiller!

Husk også at innredningen da vil bli 16 mm/25 mm eller 32 mm/50 mm bredere enn selve skyvedørsfonten. Dette er viktig å ta høyde for i forhold til ting som skal trekkes ut, som møbelskuffer, trådkurver, bukseheng, skohyller, eller lignende i garderobeinnredningen. Er du usikker, så spør oss alltid!

NOOR anslag kan også bestilles raskt og enkelt i nettbutikken.

 

LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge. Rask levering og svært attraktive priser. Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!

 

BESØK VÅR NETTBUTIKK
FINN GODE LØSNINGER OG TILBEHØR TIL DIN GARDEROBE